17:03
Терапія Майєра в готелі Київська Русь

Терапія Майєра в готелі Київська Русь

Терапія Майєра - це сучасна методика, яку широко практикують у клініках усього світу для лікування та оздоровлення. Цей метод профілактики хвороб і загального зміцнення здоров'я, омолодження, лікування патологій шлунково-кишкового тракту та обміну речовин без використання медикаментів дуже популярний у всьому світі. Що особливого в терапії Майєра і чому вона дає настільки хороший ефект, розповімо далі. 

У чому суть терапії Майєра?
Цей метод заснований на теорії про те, що в корені більшості патологій лежать збої в роботі кишківника в поєднанні зі шкідливим харчуванням. Докази теорії Маєра вже були виявлені традиційною медициною, тому його метод лікування широко застосовується в лікарнях і санаторіях розвинених держав світу. 
Чотири базові принципи терапії Маєра:
1. відпочинок. 
2. очищення. 
3. навчання.
Терапія Маєра ґрунтується насамперед на питному режимі та дотриманні спеціальної дієти, яка розробляється для відновлення роботи та флори кишківника. Ще одна базова мета - виведення токсинів і шлаків. 
Мета лікування - нормалізація складу лімфи й крові, омолодження тіла, що також сприяє поліпшенню психоемоційного стану людини. Крім цього, спостерігається якісне зниження ваги, прилив сил тощо. 

Що включає терапія Майєра?
Лікування за цією програмою включає:
- діагностику та консультації лікарів різної спеціалізації;
- харчування за спеціально прописаною дієтою;
- питний режим;
- використання мінеральних вод із джерел Східниці;
- масажі;
- фізіотерапевтичні процедури;
- гідромасаж;
- аеробні навантаження (прогулянки, ЛФК, скандинавська ходьба) тощо. 
У медичному центрі "Київська Русь" пацієнти також можуть отримати консультацію у лікарів вузької спеціалізації та додатково пройти процедури для терапії захворювань органів шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи, хребта і суглобів, порушень обміну речовин тощо. 

З чого починається терапія Маєра?
Курс терапії починається з докладної діагностики організму. Фахівці встановлюють наявність протипоказань і в яких межах можна застосувати цей метод до конкретного пацієнта. Діагностика включає аналізи сечі та крові, УЗД, ЕКГ, консультації вузькоспеціалізованих лікарів. За її результатами дієтолог прописує ідеальну дієту для кожного пацієнта. 

Як проводиться очищення організму за терапією Маєра?
Очищення - головний етап у лікуванні за цією методикою. Вивести всі токсини й шлаки допомагає рясний питний режим. Використовуються звичайна і мінеральні води, а також трав'яний чай. Питний режим доповнюють комплексом фізіотерапії. Це може бути мануальний або апаратний лімфодренаж, масаж живота, детоксикаційний масаж за Майєром, мінеральні ванни, обгортання тощо.

Категория: Разное | Просмотров: 103 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: готель, медицина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar