10:51
Як вибрати чохол на Айфон 13 Про Макс

 

При купівлі нового телефону одночасно з'являються думки про те, в який чохол його вбрати. Слід думати не лише про дизайн, наявність додаткових функцій, а й про його безпеку.

Функціональні та надійні чохли на Айфон 13 Про Макс – чудовий варіант подарунка коханій людині на будь-яке свято. Але тільки правильно підібраний аксесуар може стати вірним помічником користувача.

Різноманітність чохлів на Айфон 13 Про Макс

У великому асортименті чохлів Айфон 13 Про Макс можна загубитися. Тому перед покупкою слід вивчити всі характеристики товару, щоб вибрати оптимальний варіант. Їх розділяють на категорії:

  • за матеріалом виготовлення;
  • функціоналом;
  • наявністю додаткових елементів у дизайні.

При виборі кейса орієнтуйтеся на свій стиль та спосіб життя. За надійність моделей можна не турбуватися, тому що практично всі запропоновані є ударостійкими варіантами.

За типом матеріалу аксесуари можна розділити на кілька видів: силіконові, пластикові, тканинні, з натуральної шкіри та термополіуретану.

За типом корпусу виділяють декілька варіантів.

  1. Бампери. Одягають на задню та передню частину телефону. Практична модель з малою вагою для щоденного використання.
  2. Протиударний. Забезпечує максимальний захист iPhone. Хороший варіант для походів на природу, подорожей або для тих, хто піклується про захист свого гаджета. 
  3. Чохол-акумулятор. Має вбудовану батарею для продовження роботи телефону.
  4. Чохол із фліпом. Ідеальна модель для швидкого реагування на дзвінки. Деякі версії мають кишеню для купюр. Зазвичай виготовляються зі шкіри.
  5. Водонепроникний. Такий варіант обирають любителі підводного фільмування. Виготовляють його з пластику та гуми.

У величезному асортименті максимально реально підібрати стриманий спокійний варіант або модель унікальної фактури, інкрустовану стразами.

Як продовжити термін служби чохла

Щоб ваш кейс прослужив довше, за ним слід постійно доглядати. Очищати необхідно мильним розчином за допомогою спеціальної м'якої тканини.

Слід протирати поверхню спочатку зовні, потім усередині. Це допоможе очистити його від забруднень. За бажанням доглядати можна за допомогою мийного засобу, після чого протерти насухо сухою ганчіркою.

Шкіряні вироби необхідно протирати вологою серветкою. Намагайтеся брати чохол чистими руками, щоб його не забруднити. Футляр слід купувати чітко за розміром телефону. Не варто шкіряний аксесуар розтягувати, це може призвести до його деформації. Як доглядовий засіб, можна використовувати безбарвний крем для взуття.

Сучасний ринок надає широкий вибір кейсів на будь-який смак, тому кожний користувач зможе знайти та обрати варіант, який максимально продовжить життя мобільному телефону.

 

Категория: Разное | Просмотров: 8419 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar