17:39
Двері натуральні з дерева: плюси та мінуси

Деревянные межкомнатные двери. Стиль и дизайн Древич | NovoStroy - строительный журнал

Міжкімнатні двері в загальному інтер'єрі житлового приміщення відіграють важливу роль. Вони не тільки захищають кімнати від шуму та протягів, а також додають дизайну завершеності. Останнім часом дерев'яні двері стають усе більш популярними. Важливо правильно підібрати полотно, щоб воно не лише пасувало за стилем, а й було максимально якісним та витривалим. В салоні «Центр Дверей» можна купити дерев'яні двері різних моделей за доступними цінами. Компанія пропонує широкий асортимент товарів на складах, а також має власне виробництво.

Переваги дерев'яних міжкімнатних дверей

Не дивно, що двері з натурального дерева стають дедалі популярнішими. Адже такі моделі мають чимало переваг:

  1. Естетичність. Вироби завжди будуть прикрасою інтер'єру, а великий вибір моделей, кольорів та дизайнерських рішень дозволяє підкреслити вишуканість будь-якого приміщення.
  2. Міцність та надійність. Природний матеріал виготовлення гарантує тривалий термін експлуатації без деформацій.
  3. Екологічність (дверні полотна є абсолютно безпечними для людини та довкілля).
  4. Індивідуальність. Величезний вибір моделей та відтінків дозволяє виробникам виготовляти двері на замовлення за індивідуальними проєктами.
  5. Відмінна звуко- й теплоізоляція (натуральне полотно суттєво знижує тепловтрати, а також поглинає навколишній шум).

Недоліки дверей з природного матеріалу

Як відомо, немає нічого ідеального. Тому й дверні полотна з деревини мають декілька недоліків. Перший з них – ціна. Звичайно, натуральні матеріали коштують недешево, хоча їх якість повністю обумовлює високу вартість. Найдорожчими вважаються моделі з масиву (дуб, червоне дерево, горіх). Але, наприклад, моделі із сосни, клена чи берези будуть не менш практичними, при цьому коштуватимуть набагато дешевше.

Другий недолік – це вага конструкції. На етапі монтажу можуть виникнути труднощі, тому варто довірити цю справу професіональному майстру. Варто також взяти до уваги, що природний матеріал не завжди може протистояти вологості та перепадам температур. Тому обов'язково потрібно враховувати особливості приміщення, де планується монтаж.

Доступна ціна на дерев'яні двері в салонах «Центр Дверей» можлива завдяки співпраці з виробниками. А постійні та гуртові покупці отримують знижки. Великий вибір сертифікованих моделей, швидка доставка в усі регіони України, безплатні консультації від фахівців, – це лише декілька причин, щоб розпочати співпрацю з компанією «Центр Дверей».

Категория: Разное | Просмотров: 102 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar