11:22
Плюси та мінуси кутових камінів

ovYmEveNxcblTK5n4u9j8bRLuw19kOn0-unusGbqWiROQqkHnCEsPRNei25Ynz3GfFNmmway71sVAZSCVvu8qnZX84P-5fc3pzBIjLyJniPdUpp4RxDj7YCCeymLHdM_3VEhTmMu-ta8ZwQ3OhaqqafePtlssFFplF-apHBmg-oPOMM5xggYmuVuQX3mnQ

Майже кожен чоловік мріє побудувати будинок з каміном і збиратися біля нього всією родиною. В основному у великих будинках для каміна виділяється місце, посередині кімнати, щоб він був на видному місці або вздовж стіни. Проте є такі моменти, що його неможливо встановити. Причини бувають різні, але переважно це маленькі габарити кімнати. Щоб вирішити таку проблему, дизайнери вигадали оригінальне рішення – кутовий камін.

Дана модель дуже красива та практична, легко впишеться в будь-який інтер'єр, а найголовніше вона компактна та легко підійде для невеликих приміщень.

Хоч каміни кутові (https://romotop-ukraine.com.ua/topki-dlya-kaminov/uglovye-kaminnye-topki) дуже гарні та практичні, але й у них є свої недоліки та переваги. У чому їх плюси:

  • через свої невеликі розміри вони ідеально підходять для невеликих кімнат;
  • також їхній оригінальний вигляд буде підкреслювати ваш вишуканий смак;
  • гарна тепловіддача;
  • кутовий камін можна підключити до системи опалення, але за однієї умови, якщо опалювальна система оснащена приладами розподілу тепла.

Дізнаємося, які є мінуси даних моделей. Якщо сильно причепитися, то ми отримаємо лише один недолік, яким є те, що в кутових камінах топка знаходиться з боку. Така топка є менш ефективною. Як ми можемо спостерігати, що дана модель практично немає мінусів. Кутовий камін є зручною, практичною з гарною конструкцією, яка впишеться в будь-який інтер'єр, і не здаватиметься зайвим елементом.

Конструкція каміна: характеристики

Ми вже дізналися про мінуси та плюси кутового каміна, тепер варто розібратися з конструкцією топки. Із такою моделлю виникають невеликі проблеми у вигляді складного монтажу. Хоча це вирішуватиметься дуже легко, коли цю роботу робить професіонал. Так які особливості у топок:

  • у кутових камінах за часту передню частину топки роблять зі скла;
  • в основному топки роблять напівкруглу форму або у вигляді трапеції, завдяки цьому вони легко поміщаються в кутку;
  • також є нюанс щодо вікна топки, чим воно більше, тим краще буде віддаватися тепло і краще ККД.

Коли ви розібрали з більшістю характеристик кутового каміна, ви без проблем можете підібрати собі хорошу модель. У нашому магазині Ромотоп (https://romotop-ukraine.com.ua/) великий асортимент різних камінів, ми надаємо консультації та допоможемо вибрати найкращий варіант для вас. Наші дизайнери підберуть найсучасніші моделі.

 

Категория: Разное | Просмотров: 113 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar