20:06
Мікропозика і кредит: порівняння та переваги

Мікропозика і кредит: порівняння та переваги

Коли є потреба у додатковому фінансуванні, можна оформити мікропозику або споживчий кредит. Це два способи отримати деяку суму у борг, які кардинально різняться між собою умовами та можливостями.

Мікропозика і кредит: поняття та особливості

Мікропозика – короткостроковий кредит у вигляді невеликої суми. Його можна отримати у мікрофінансової організації (МФО). Головні особливості мікропозик:

  • невелика сума грошей;
  • короткий термін користування отриманими коштами;
  • високі відсотки;
  • швидке оформлення договору.

Мікропозики сприймаються як гроші, за допомогою яких можна перехопитися до зарплати або іншого фінансового надходження. Вони потрібні для закриття основних потреб (купівлі продуктів, одягу, взуття, предметів побуту та ін.).

Споживчий кредит – вид грошової позики, яку видає банк під обумовлений відсоток (іноді під заставу майна) на більш тривалий період. Такі кошти найчастіше використовуються для купівлі товарів, виконання ремонтів, закордонного відпочинку та ін.

Отримати гроші у Києві швидко та швидко та на лояльних умовах можна після переходу за посиланням https://microcredits.com.ua/mikrokredity-v-kieve за допомогою сервісу «Мікрокредити».

Швидка мікропозика з сервісом «Мікрокредити»

Порядок оформлення мікропозики

Мікропозика стає справжнім порятунком, коли гроші знадобилися терміново. Її оформлення займає мінімум часу, а весь процес найчастіше відбувається у режимі онлайн. Для оформлення мікропозики необхідно:

  • зайти на сайт МФО;
  • заповнити заявку онлайн, вказавши необхідні дані про себе;
  • отримати гроші на вказану картку або гаманець.

Немає необхідності шукати фото або замовляти довідку про доходи, робити копії документів та виконувати інші дії. Достатньо зазначити в заявці особисту інформацію (паспортні дані) та отримати необхідну суму (у межах тієї, яку готова запропонувати МФО). Можна вибрати зручний день погашення позики, а також зробити це достроково і без штрафів.

Завдяки сервісу «Мікрокредити» комфорт для позичальників значно збільшується. Можна швидко отримати інформацію про ті організації, які займаються оформленням позик саме зараз (максимальна сума, процентна ставка, строк), щоб швидко прийняти рішення про можливість співробітництва.

Не менш важливим є й те, що сервіс знайомить споживача тільки з надійними МФО. Це означає, що, оформивши позику у такій організації, можна не можна не турбуватися з приводу односторонньої зміни умов і виникнення інших неприємних моментів. Це буде виключно чесна співпраця на умовах повної прозорості.

Категория: Разное | Просмотров: 128 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: Кредит, мікропозика | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar