07:34
Історія парфуму Chanel Coco Mademoiselle Intense: композиція та філософія аромату

 

Бренд Chanel асоціюється з розкішшю, витонченістю та елегантністю. Парфуми французького виробника мають великий попит в усьому світі. Одним з найцікавіших є Coco Mademoiselle, який вперше презентували у 2001 році. Через 17 років парфумерний будинок випустив нову версію аромату під оновленою назвою Chanel Coco Mademoiselle Intense. Він відрізняється від свого попередника більш насиченим та яскравим ароматом, побудованим на оригінальному парфумі французького бреду.

Історія аромату Chanel Coco Mademoiselle Intense

Над створенням парфуму працював Олів’є Польж — син відомого головного парфумерного будинку Chanel. Він успадкував віртуозне бачення батька та довершив його своєю талановитою майстерністю, взявши на себе обов’язки створювати нові аромати для бренду.

Якщо перший аромат Coco Mademoiselle був створений на початку двадцять першого сторіччя, то його оновлену версію презентували у 2017 році. Це була відповідь на попит від жінок, які бажали побачити симбіоз витонченості та інтенсивності улюбленого парфуму. Варто сказати, що парфумер бренду Chanel зміг задовольнити попит на 100%, створивши справді нову неперевершену версію класичного рішення.

Композиція Coco Mademoiselle Intense

В основі парфумів Chanel Coco Mademoiselle Intense лежить поєднання класичних та сучасних нот. Загалом аромат є квітково-деревним, в якому органічно переплітаються солодкі ноти сицилійського апельсина, троянди та жасмину. Ідеально доповнюють композицію лист пачулі, боби тонка, ваніль та білий мускус. Завдяки такому поєднанню створюється глибокий, інтенсивний та складний аромат, який по-різному відіграє на шкірі протягом дня.

Підсилена формула аромату майстерно поєднує в собі свіжий та яскравий початок, а завдяки нотам серця композиція стає глибокою та складною. Базові ноти створюють теплий та заспокійливий відтінок, який надовго залишається на шкірі. Загалом цей розкішний аромат ідеально підходить для особливих випадків. Найкраще він проявляється у холодну пору року, тож на нього варто звернути увагу, якщо ви шукаєте вишуканий парфум на осінь чи зиму.

Секрет популярності Chanel Coco Mademoiselle Intense

Секрет відомих парфумів полягає не лише у «гучному» бренді, але й у ключових інгредієнтах, які використовують для створення композиції. Так, для Coco Mademoiselle Intense були обрані такі ключові складники:

  • сицилійський апельсин — саме цей інгредієнт додає парфумам яскраву освіжаючу цитрусову ноту. Загалом цей фрукт добре відомий своїми властивостями: він заряджає енергією та має підбадьорюючий ефект;
  • калабрійський бергамот — теж належить до категорії цитрусових фруктів і має характерний аромат, завдяки чому широко використовується у сучасній парфумерії. Він відрізняється свіжістю та квітковим ароматом. Саме тому його обрали для парфумів, оскільки він додає ноту натуральності та гостроти композиції від Chanel;
  • жасмин — класичний та безпрограшний варіант для парфумів, оскільки має насичений та екзотичний аромат. Він додає продукту нотку романтичності;
  • троянда — ще один класичний інгредієнт, який втілює у будь-якій композиції свіжість та романтичність. Він має солодкий квітковий аромат і залишає по собі шлейф витонченості та чуттєвості;
  • пачулі — деревний глибокий інгредієнт, який має насичений мускусний аромат. В цій композиції він використовується для надання парфумам складнішого та глибшого післясмаку.

Філософія парфуму від Chanel

Позиціонування цього парфуму полягає у трьох складових. При створенні аромату парфумер керувався бажанням підкреслити елегантність та витонченість жіночої натури. Coco Mademoiselle Intense символізує індивідуальність кожної жінки та її природну силу. Загалом аромат втілює концепцію майстрині Коко Шанель про стиль, незалежність та елегантність. Саме тому він заснований на ідеї про вільну жінку, яка не боїться кордонів і завжди залишається собою, не забуваючи про своє «я».

Інший бік парфумів — це використання високоякісних інгредієнтів та створення складної композиції, яка відрізняться тривалістю та інтенсивністю. Саме завдяки цьому вийшов преміальний продукт, який додає кожній жінці впевненості та елегантності.

Третьою складовою філософії аромату є можливість дати кожній жінці відчути себе неповторною та особливою. Цей аромат ідеально підкреслює індивідуальність та привабливість.

 

Категория: Разное | Просмотров: 116 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar