17:39
Смарт-вібратор дистанційного управління: що це?

Смарт-вібратор дистанційного управління: що це?

Керований вібратор - сучасний секс-гаджет, який додасть у ваше сексуальне життя нові відчуття, досвід, насолоду. Відкрийте секс шоп, подивіться можливі варіанти і лише уявіть, які ігри можна влаштувати з вашим партнером та маленьким помічником. Перед тим, як купити смарт вібратор, прочитайте цю статтю. Ми розповімо, що це, яким буває вібратор на дистанційному управлінні та як його вибрати.

Смарт-вібратор: особливості секс-гаджету

Спочатку визначимо, чим звичайний вібратор відрізняється від смарта? Різниця видно з назви. По суті смарт-вібратор - це секс-іграшка, якою можна керувати через смартфон. Вібратор на дистанційному керуванні може мати зв'язок із додатком, а може керувати лише через пульт.

Смарт-вібратори бувають:

  • для жінок (для стимуляції клітора та точки G);
  • для пар (вагінальний вібратор, який стимулює стінки піхви, клітор та пеніс під час статевого акту);
  • універсальні (вібромасажери, які виконують подвійну функцію, відмінно розслаблюють, завдяки чому оргазм сильніший і яскравіший за звичайний).

Смарт-вібратор – чудове рішення для пар, що знаходяться на відстані. По-перше, ваш партнер може керувати гаджетом, поки ви отримуєте задоволення, з будь-якої точки світу через програму. По-друге, є спеціальні набори для пар: дівчині смарт-вібратор, чоловіку мастурбатор. Обидва гаджети синхронізуються і дарують неймовірні емоції.

Як вибрати смарт-вібратор?

Щоб вибрати смарт-вібратор, необхідно розуміти, чого ви хочете від секс-іграшки, плануєте використовувати самостійно або з партнером, чи потрібна вам мобільність або використовуватимете лише вдома. Коли відкриєте сторінку секс-шопу, орієнтуйтеся на ключові характеристики:

  1. Призначення. Існують смарт-вібратори, які стимулюють клітор або точки G, а є моделі для подвійної стимуляції. Які функції та особливості від смарт-вібратора хочете отримати?
  2. Розмір і форма - питання дуже індивідуальне, тому дивіться моделі, які підходять саме вам. Хтось віддає перевагу мініатюрним секс-іграшкам, а хтось прагне до наповненості.
  3. Технології керування. Смарт-вібратори – загальна категорія моделей, що підключаються через Bluetooth, Wi-Fi, дистанційне керування. Подумайте, що зручніше та простіше буде для вас.
  4. Водонепроникність. рівні захисту від води бувають різні: повна водонепроникність, водостійкі, мають захист від бризок, можна занурювати і відсутність допустимого контакту з водою. Якщо плануєте брати смарт-вібратор у ванну, обов'язково перегляньте дані.
  5. Співвідношення ціни та якості. Необов'язково витрачати великі суми, щоб отримати відмінну якість. Світові бренди мають секс-іграшки середньої цінової категорії та гідної якості. Це чудовий вибір для новачків.

Перед покупкою рекомендуємо прочитати відгуки. Це допоможе сформувати уявлення про секс-гаджет, а також підкаже, яку модель краще взяти. Якщо не знаєте, як користуватися вібратором на телефоні, читайте інструкцію, подивіться відео від виробника або задайте питання користувачам, що вже купили товар.

Категория: Разное | Просмотров: 101 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: вібратори | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar