11:26
Розробка Телеграм бота - популярна послуга для бізнесу

 

Останнім часом чат боти для Телегам стають дуже популярними, їх використовують компанії для бізнес-цілей, інтернет магазини, школи, вузи та всілякі навчальні курси, а також різні інтернет-спільноти та групи, що мають групові чати. Наприклад, чат міста, селища, району, в якому жителі та місцева влада обмінюються актуальною інформацією та роблять суспільно корисні акції.

Першими впровадили чат роботів майже всі сервісні компанії, що надають комунальні послуги. Сьогодні чат боти в Телеграм приймають від клієнтів покази лічильників, реагують на скарги, підключають нових споживачів та спілкуються із клієнтами замість живих співробітників компанії. Це дозволяє значно покращити якість обслуговування, адже бот працює без вихідних і навіть уночі, і при цьому не просить зарплатні.

Так само чат боти чудово справляються з рекламною та іншою розсилкою. Наприклад, для великої групи (чату) у Telegram або Viber бот розішле оголошення, розклад занять, проведе опитування на задану тему, збере відгуки чи іншу інформацію за заданим алгоритмом.

Тобто кожен чат повинен виконувати своє особливе завдання, продиктоване потребами бізнесу або завданнями даної спільноти, групи людей. Для цього бот має бути не стандартною комп'ютерною програмою, а унікальним продуктом, створеним під замовника.

Витрати на розробку чат ботів у Телеграм або інший месенджер окупляться швидко, тому що компанії не доведеться наймати на роботу зайвих співробітників: невибагливий робот упорається зі своїм завданням без зарплати, причому він згоден працювати 24/7 і спілкуватися одночасно з масою живих людей.

Ціна розробки Телеграм бота варіює в досить широких межах залежно від переліку завдань, які він повинен буде виконувати.

Чат бот хоч і робот, але він може навчатися. Наприклад, його можна навчити специфічному стилю спілкування з людьми: задати певний словниковий запас, стиль бесіди, навіть прищепити почуття гумору. Прикольний, смішний бот зможе відповісти жартом, підтримати невимушену розмову дотепними зауваженнями. Інакше кажучи, він імітує певний стиль спілкування живих людей. Звичайно, на таку креативну розробку ціна буде вищою за стандартну, проте воно того варте. Людям катастрофічно не вистачає живого спілкування, і навіть чат бот у Телеграм може створити умови, в яких буде приємно "поговорити з розумною людиною". Це приваблює, і тому кастомна розробка телеграм бота користується чималим попитом в Україні та інших країнах у комерційних цілях.

Категория: Разное | Просмотров: 92 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 infocrystalboutique • 19:37, 14.02.2023
Корисно було прочитати. Нова інформація. Напевно, варто використати в своєму бізнесі.
avatar