16:33
Як вибрати найкращий роутер?

 

Сучасна реальність передбачає наявність безлічі пристроїв та їх зв'язок один з одним. Ми живемо в глобально пов'язаному світі, в якому бездротова мережа стала невід'ємною частиною нашого життя. Здійснення дзвінка, потокове телебачення, перегляд шоу онлайн та інші можливості потребують потужної Wi-Fi мережі.

Для цього потрібно на сайті придбати якісний Wi-Fi роутер. Але на ринку існує безліч варіантів для вибору. Ця стаття допоможе вам вибрати хороший Wi-Fi роутер для вашої бездротової мережі.

 

Дізнайтеся максимальну швидкість Інтернету, яку ви отримуєте

 

Щоб дізнатися максимальну швидкість Інтернету, вам потрібно зв'язатися зі своїм інтернет-провайдером. Або ви можете перевірити дані свого облікового запису, щоб дізнатися цю інформацію.

Швидкість інтернету вимірюється в Мбіт/с або мегабітах/секунду. Це вимірювання дозволяє дізнатися мінімальну швидкість, яку повинен підтримувати ваш роутер.

Наприклад, якщо ви отримуєте 100 Мбіт/с максимальної швидкості, вам знадобиться роутер, який може легко керувати швидкістю мінімум 100 Мбіт/с.

Спокусливо подумати про найкращий роутер для вашої мережі. Але навіщо витрачати великі гроші без причини?! Людині, яка живе в однокімнатній квартирі, не потрібен найдорожчий Wi-Fi роутер, тим більше, якщо максимальна швидкість інтернету складає всього 50 Мбіт/с.

Вісім антен великого роутера не допоможуть такій людині отримати більшу швидкість. Ось чому розуміння швидкості вашого інтернету має значення ще до того, як ви навіть подумаєте про те, щоб подивитися на будь-який Wi-Fi роутер.

 

Визначте загальну площу, яку ви хочете покрити

 

Коли ви живете у великому будинку, це стає важливим фактором при виборі роутера і мережі Wi-Fi. У невеликих будинках і квартирах потрібен тільки один роутер.

Ви можете прикріпити роутер з високоякісними антенами, і він виконає свою роботу. Але це неможливо, коли вам потрібно покрити велику площу.

Ось чому ви повинні подумати про тестування, перш ніж платити великі гроші за пристрій. В даний час майже для кожної марки і моделі роутера доступні огляди в Інтернеті.

Ви також можете попросити своїх друзів або родичів, які вже використовують роутер в аналогічній області, яку ви хочете покрити. Якщо ваша територія занадто велика, ви також можете пошукати і дізнатися про Wi-Fi ретранслятори, які збільшують діапазон і швидкість роботи роутерів.

Також ви можете забезпечити потужне покриття всієї території за допомогою Wi-Fi комплектів. На відміну від окремого роутера, вони працюють разом, щоб покрити величезні площі в приміщенні.

Категория: Разное | Просмотров: 109 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar