17:29
Як вибрати комплект відеоспостереження?

Системи відеоспостереження – незамінний помічник. А їхня доступність сприяє тому, що власник будь-якого об'єкта може встановити обладнання. При цьому є спеціальні комплекти відеоспостереження, де достатньо лише перейти за посиланням: https://control.ua/ua/komplekty-videonablyudeniya/ та вибрати відповідне рішення індивідуально для себе. Основна вимога – вибрати відповідне обладнання, яке повністю відповідатиме всім вимогам і побажанням.

Критерії вибору комплекту спостереження

Технологія

Є аналогові та IP-комплекти відеоспостереження. Класичне аналогове обладнання давно втратило актуальність. Винятком є ​​гібридні системи спостереження. Але найбільш сучасним та ефективним рішенням є IP-відеоспостереження, яке відрізняється високою функціональністю та надійністю.

Розв'язувані завдання

Вибираючи комплект відеоспостереження, потрібно відштовхуватися від обов'язків і завдань, які має виконувати обладнання. Сучасні комплекти спостереження здатні вирішувати такі:

  • створювати ділянки захисту від спостереження;
  • вести постійний та автоматичний запис;
  • визначення та реагування на рух об'єктів різного призначення;
  • створення архівів для подальшого контролю за територією;
  • оповіщення про спроби несанкціонованого доступу;
  • віддалений перегляд із різних пристроїв.

Також є комплексні рішення зі структурою, яку можна розбивати на групи і ставити для кожної з частин системи власні завдання.

Зовнішні характеристики

При виборі необхідно звертати увагу на форм-фактор, також надійність корпусу. Тобто для внутрішніх камер відеоспостереження пріоритетним є дизайн обладнання. А для вуличних камер відеоспостереження використовуються моделі із міцним та надійним корпусом. Важливим є захист не тільки від зовнішніх факторів і вандалів.

Технологія підключення

Є дротові та бездротові комплекти відеоспостереження. Якщо установка буде проводитися на стадії ремонту, оптимальним рішенням будуть провідні камери. На орендованих об'єктах або після ремонту рекомендується вибирати бездротові комплекти відеоспостереження.

Функціонал та число камер

Коли всі основні характеристики були визначені, необхідно буде вирішувати питання, яким функціоналом повинні володіти камери і скільки камер має бути в комплекті. Кількість камер безпосередньо залежатиме від розмірів об'єкта. Якщо говорити про офісне приміщення, необхідно вибирати комплекти з розрахунком установки камери над входом, в коридорі, в зоні ресепшн, офісні кімнати. Тобто близько 6-8 камер для офісу буде цілком достатньо.

Що стосується функціональних можливостей, то обов'язково має бути функція тимчасової синхронізації, пам'ять для зберігання запису, можливість групування окремих фрагментів вручну, індивідуальне налаштування обладнання та віддалений доступ, якщо це необхідно.

І все це лише основні критерії, на які потрібно звертати увагу, якщо ви хочете купити комплекти відеоспостереження.

Категория: Разное | Просмотров: 108 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar