20:08
Чому тобі потрібен курс QA Automation?

Чому тобі потрібен курс QA Automation?

Голова парламентського комітету з фінансів надав інформацію ЗМІ про зниження середньої заробітної плати по Україні в 2022 році, попри значне зростання цін на товарну продукцію. Так само скорочення оплати праці зазнала і сфера IT, де в середньому зниження було на $100-$250 на більшості професій.

Однак, декілька спеціальностей не тільки не зазнали зниження, а й збільшили заробітні плати вже до червня 2022 року. Найбільшими показали ріст до 2021 року System Architects, Data Engineers и ML Engineers (до +$300) і QA Automation (+$200), яка завдяки росту наздогнала заробітну плату програмістів з однаковим підходом до програмування.

 

Якщо змінювати професію - на кого навчатись?

Є декілька факторів, які впливають на вибір професії: грошова складова, швидкість опанування навиків, завантаженість ринку праці та швидкість кар’єрного росту. І радимо розглядати з останнього пункту, бо як би вам не подобалась професія, якщо шукати роботу буде надто складно через конкуренцію, запал може зникнути навіть у найамбітнішої людини.

Другим пунктом розглядати краще заробітну плату. Оскільки швидкість опанування професії найкраща у тестувальників чи дизайнерів, проте середня заробітна плата спеціаліста з дворічним стажем сягає лише $1800 і $1900 відповідно. В той час як автоматизація чи розробка ціняться однаково високо, а спеціаліст може розраховувати до $3000-$3500 за той самий період досвіду. І з цього виходить, що автоматизація, вивчення якої займає той самий термін як і і дизайні та тестування, є найкращим варіантом для вибору подальшої професії.

 

Яка перспектива професії автоматизатора ПЗ?

На теперішній час утворився дефіцит на спеціалістів даного профілю, оскільки професія досить не популяризована серед широких масс населення. Дедалі більше компаній беруть у команду розробки автоматизаторів, тож цей напрямок і надалі розвиватиметься, збільшуватиметься попит на автоматизаторів з досвідом. Тому є велика перспектива для тих, хто отримує освіту вже зараз.

Бути одним з перших у будь-якій професії - це мати стрімкий кар’єрний ріст. І сьогодні надто мала конкуренція серед шкіл, які надають освіту напрямку автоматизації, а отже можна бути впевненим у якості знань. Лідером серед таких шкіл є IT Testing School, які одними з перших створили програму курсу автоматизатора з нуля, де надають лише потрібні інструменти для роботи. Ознайомитись детальніше можна за посиланням: https://it-testing-school.com/qa-automation.

Автоматизація - це швидке навчання, заробітна плата на рівні розробника, перспективна кар’єра, легкий старт з малою конкуренцією. Європа дедалі більше популяризує українців як досвідчених, працелюбних спеціалістів і укладає договори пріоритетно з українськими компаніями розробників.

Саме час приєднуватись до IT, щоб вже через рік бути затребуваним спеціалістом з досвідом. Курси QA Automation - вклад у перспективне майбутнє, тож долучайся: www.it-testing-school.com/qa-automation

Категория: Разное | Просмотров: 77 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: it, автоматизація ПЗ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar